В тайно кръщене на сина си Бран направи Луиза Григорова. Светото

...
В тайно кръщене на сина си Бран направи Луиза Григорова. Светото
Коментари Харесай

Митрополит кръсти сина на Луиза Григорова

В скрито кръщене на сина си Бран направи Луиза Григорова. Светото свещенодействие е осъществено в храм в китното селце Гомотарци, на 15 км от Видин. Това разкри половинката на режисьора Мартин Макариев, публикувайки и фотоси от приемането на Христовата религия от техния общ правоприемник. „ От този наш огромен ден не бях споделяла нищо. Запазихме си го тогава за нас. Светото кръщение на Бран. Беше в църквата „ Свети апостоли Петър и Павел “ във видинското село Гомотарци. Кръщението е водено от митрополит Даниил Видински.

„ Беше доста персонално, вълнуващо и чисто прекарване Добавихме и още един член към фамилията ни - Андрей, кръстника на Бран, който по този начин или другояче е един от най-близките ни хора. Така случваме постоянно най-съкровените си празници - семпло, цялостно с доста обич! Благодарна съм за фамилията, което имам ! “, изповядва още актрисата от „ С река на сърцето “ и „ Откраднат В живот “.

С Мартин Макариев са публично семейство от 5 юни 2017 година, когато Луиза е на 23 и таман приключва НАТФИЗ. „ С него се запознахме, когато бях на,18, снимахме се в клип на Миро, само че дълго време не си обръщахме внимание. Когато се снимахме в един сериал, се събрахме. Първо се влюбих в гения му, след това като човек . Една от тематиките, за които спорим, е киното “, показа актрисата, която подписа брак с Мартин Макариев на морска женитба. На на 28 септември 2020-а се ражда синът им Бран,който е кръстен три години по-късно. Момчето е първо за пернишката актриса, до момента в който Макариев към този момент има различен наследник Борис.

„ Винаги съм си мечтала за момиче и имах дълъг лист с определени имена . Когато ни се роди момче, с Мартин бяхме неподготвени. Започнах да проверявам един лист, озаглавен „ Забравени остарели български имена “. От 600 имена ми хареса единствено Бран. Мартин го чете настрана от мен и също беше харесал това име “, описа Григорова за сина си. Да са живи и здрави! 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР